Uh, ja, tuurlijk!

Sorry, ik moet eerst even de telefoon opnemen. ZAVP-tijd, dus, over Bloggies, Dutch Directions, PopAs en het weer.

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

"Nee, ik ben niet dood, nee. Wat zeg je? Weinig gepost? Ja, dat kan wel kloppen, ja. Beetje veel te druk met andere dingen, ja, je kent me toch? Altijd met honderd dingen tegelijk bezig, haha."

"Hahaha, nee, nog steeds geen wereldheerschappij, nee. Zelfs geen Bloggie, man, ik ben niet eens naar de uitreiking geweest! Ja, dat filmpje van Geenstijl heb ik gezien, ja. Mja, ach, ik vind dat GeenStijl eens iets minder tegen het spul aan moet trappen, en dat het spul eens wat minder op GeenStijl moet kankeren. Maar ja, Nederlandse blogosphere, hè, dan krijg je dat."

"Dutch Directions? Die aanmeldronde? Ja, die komt er wel ja, uiteraard. Eerst nog even een weekend spenderen met PopAs, er is dit weekend een feestje, er komen nog andere concerten aan waar posters voor moeten worden gemaakt, enzovoorts. Trouwens, had ik je al verteld dat ik weer wat foto's aan die fotoset op Flickr had toegevoegd, na de funk night een week of 2 geleden? Zitten mooie tussen, hoor! Deze vind ik helemaal top. Die band zelf trouwens ook, had je echt bij moeten zijn."

"Met werk? Nou, dat is wel eens beter geweest. Dat heb ik eigenhandig weer eens verkloot, helaas. Wat zeg je? Ja, ik weet het ja, ik ben een lul. Geloof me, je bent niet de eerste die me daar op wijst, en ik had zelf ook al zoiets in de gaten ja. Ja, klote natuurlijk, weer iets anders zoeken. Nee, ik weet nog niet wat, nee."

"Met Michael gaat het wel goed, ja. Och, blijft zijn bijdehante zelfje he. Ja, hehe, kinderen ja, inderdaad. Nou, op school gaat het wat lastig, hij begon eerlijk gezegd nogal een beetje onhandelbaar te worden. Hè? Nou, slecht luisteren, zijn eigen gang gaan, af en toe aggressief naar andere kinderen. Dus tja, dan ga je aan de gang met een kinder-psych natuurlijk, gesprekje gesprekje, en ze lopen een paar ochtenden mee op school..."

"...nou, volgens die mevrouw is-ie dus hoogbegaafd, en ze vermoed ook iets in het autistisch spectrum. Nee, man, dat eerste wist ik zelf eigenlijk al wel, en bij dat tweede heb ik nog mijn vraagtekens. Hm? Nou, zowieso heeft dat qua uiting een flinke overlap, en ik bedoel, hij is 5 man, dus dat is nog wat moeilijk te zeggen. Maar goed, we gaan met school rond de tafel, kijken of we er komen met extra begeleiding en aangepaste stof enzo. Ja, spannend, vertel mij wat."

"Maarreh, ik moet nog even de stad in, dus ik moet gaan hangen. Ja, de volgende keer moeten we weer eens bij elkaar komen, ja. Hee, misschien een ideetje: we krijgen weer lekker weer... Keertje barbeknoeien? Hapje, biertje, muziekje, maken we d'r een gezellige boel van. Ja? Is goed, dat hoor ik dan nog van je."

"Ja, jij ook de groeten daar!"

"Ja. Doeg!"