Zie je wel, ik zei toch dat ik het vaker ging doen!

DoeNietZoMoeilijk, versie 2007

Die staat momenteel in de steigers. De nieuwe lay, dus, waar ik intussen al een jaar mee bezig ben... Deze versie gaat echter wel afkomen, en dat gaat denk ik niet eens zo heel lang meer duren ook. Iets met puntjes en een bepaalde letter, enzo.

In die aankomende grote schoonmaak neem ik dan meteen even mee dat de VerseMeukTracker off-line gaat, en dat ik de WordPress-installatie-howto en de Pivot-importer onder handen neem.

Dutch Bloggies

Ik ben alweer niet in de nominaties terecht gekomen, dammit, maar u mag wel gaan stemmen.
Trouwens, er is nu ook bekend waar, wanneer en hoelaat ze worden uitgereikt. Een overeenkomst met de gemeente voor drie jaar... Je merkt wel dat het een steeds serieuzer evenement gaat worden. Mooi!

Dat betekent natuurlijk ook dat er meteen iets meer duidelijkheid is over de eerstvolgende aanmeldingsronde voor Dutch Directions.

Google en statistieken, tenminste, soort van

Google heeft de Webmaster Tools uitgebreid met een handig nieuwigheidje: een enorm precieze lijst van pagina's die naar pagina's op jouw site linken. Normaal kon je dat al opvragen met een link:-query -- zoals deze -- maar dit is dus ten eerste preciezer, en bovendien binnen te lepelen in CSV-formaat. En dat kun je dan weer in je favoriete spreadsheet binnenhalen, of importeren in een MySQL-database, en er dan allerlei leuke gegevens uit zien te plukken. Dat laatste, daar heb ik dus een beginnetje mee gemaakt, en daar hoort u nog wel meer over.

Hehehe

Ondanks dat screenshotje van laatst, schijnt iTunes het niet altijd even goed te doen op Vista. Ik zeg: grappig.

Ga ik nu weer even knutselen...