Aangezien ik al een maandje -- blogtechnisch -- inactief ben, is het weer eens hoog tijd voor een korte samenvatting van dingen. Acht stuks, want 8 is natuurlijk een prachtig rond getal.

  1. Ik heb mijn setje computerspeakers vervangen voor een versterker en 2 boxen. Grappig genoeg had ik die al een paar jaar op zolder staan, het kwam er gewoon nooit van om het eens uit te sluiten. Het geluid is echter een factor tig beter... Had ik veel eerder moeten doen.
  2. De oude set is naar mijn zusje gegaan, want Cambridge Soundworks is altijd nog beter dan een brommend barrel van Trust.
  3. Mijn pa heeft zijn schouder gebroken, net nu Michael z'n arm weer uit het gips is. Dit wordt het jaar van de botbreuken, geloof ik...
  4. Ik heb Chromium eens geprobeerd -- voor zover ik kan nagaan is er geen PPC-versie, maar op een Intel-machine draait het goed. De tabs zijn beter geregeld dan die van Safari 4; op de Chromium-manier vind ik ze een stuk bruikbaarder.
  5. DNZM is eindelijk verhuisd naar een server met PHP 5. Dat betekent dat er een paar plugins mogelijk zijn geworden die dat voorheen niet waren, hetgeen mij blij stemt. Gaat binnenkort eens geregeld worden, en wie weet neem ik dan gelijk een nieuwe lay mee. Wie weet.
  6. Vanavond (19:00 onze tijd) gaat waarschijnlijk de nieuwe versie van de iPhone gepresenteerd worden op de WWDC, een paar dagen nadat de Palm Prē op de markt is gegooid. Van die laatste zijn er wat verhalen over foutjes en dingetjes -- weinig verrassend voor een 1.0-product, sad but true. Over een paar dagen komen er waarschijnlijk meer inhoudelijke user reviews, en vergelijkingen met de nieuwe iPhone die dan ook uit is.
  7. Ik ben weer eens begonnen met Kingdom of Loathing. Lang niet zo'n time-sink als Travian, mede omdat het niet zo'n real-time gebeuren is. Dat maakt het ook makkelijker om zelf te bepalen wat een gunstig moment is om te spelen, of het desnoods een dagje over te slaan. Aanrader voor liefhebbers van zoute humor!
  8. Beetje mosterd na de maaltijd, maar About:Blank heeft een kijkje in mijn keuken gehad. Best leuk om eens een gastpost te doen, soort van, wat mij betreft iets dat ik nog wel vaker zal doen als ik er de kans toe krijg.

Voor nu wel weer even genoeg mostly unrelated mededelingen. Binnenkort hopelijk weer eens een groter artikel, daar is het wel weer een keer tijd voor, nietwaar? =]