In het kader van de Zondagavond-Verzamelpost (vanaf nu: ZAVP, want in ben van plan om het vaker te gaan doen, al zal het niet altijd op een zondag vallen):

  • Gisteravond vond de Asser BluesRoute plaats. Aangezien ik vrijwilliger ben bij PopAs -- nog niet zo lang, maar dat is een verhaal voor een andere post -- was ik er natuurlijk bij. De muziek was geweldig! Op het programma stonden This Old Diesel (hele fijne band die ik al kende van een eerder optreden), de Low Budget Blues Band die me aangenaam verraste, en de Eelco Gelling band die me helemaal blij achterliet. Geslaagde avond.
  • Er bleken nog meer fouten in de Dutch Directions-code te zitten dan ik dacht -- vanaf nu doet als het goed is de feed van de posts van de leden het weer bij iedereen.
  • Ik ben, for the time being, overgeschakeld naar BlogBridge, qua feed reader -- zo kwam ik er ook achter dat die feed van Dutch Directions stuk was, want BlogBridge is iets minder toeschietelijk in het doorlaten van fouten. Daarnaast voelt het gewoon wat meer Power Userâ„¢ aan dan NetNewsWire (Lite), en je merkt nog niet eens zo heel erg dat het een Java-applicatie is. Blijft nog even meedraaien. Ik kwam overigens op BlogBridge uit door deze post op Marketingfacts, nadat ik al iets meer over mijn reader was gaan nadenken door deze post bij Fred. Ik heb gelijk mijn lijstje feeds maar een beetje gesnoeid.
  • Google heeft me een pincode voor mijn AdSense account gestuurd. Die loopt al een tijdje mee op dille schreeuwde het van de daken, in eerste instantie als geintje, maar nu begint het toch een beetje aan te tikken, qua inkomsten. Niet dat ik al aan die magische grens zit van 100 dollar, maar ik denk dat ze zich aan het voorbereiden zijn... Tot mijn opluchting valt het overgrote deel van het prijzengeld ook niet op de VerseMeuk-Tracker, dus die kan ik alsnog met een gerust hart offline trekken.
  • Om deze comic op Blaugh.com moest ik best wel even lachen.

U verder nog iets met het weekend gedaan?