Over...

**Ik ben Max Roeleveld. Aangenaam.**
Ik
This is my happy face
Ik ben een web-developer, ik woon in Leeuwarden, en in de afgelopen 10+ jaar hou ik hier, met tussenposen, een weblog bij. Ik hang al een tijdje op het grote boze internot rond; zo rond 1997 had ik in ieder geval een internetabbonnement (14K4 modem, mensen, dat was het Tijdperk Van Het Grote Wachten), en ik ben ook altijd wel bezig geweest met iets van een hoompeets, in variërende gradaties van [under construction](http://www.textfiles.com/underconstruction/). Sinds eind 2002 houd ik een weblog bij; eerst op dille.ath.cx (dat domein is later gekaapt) en sinds [februari 2005](http://doenietzomoeilijk.nl/archief/to-hell-with-it-hij-gaat-open/) dus hier. Begin 2016 ben ik overgestapt van WordPress naar Bolt.

Reageren

Ik vind het altijd fijn om **reacties** te krijgen op wat ik schrijf, en om het je makkelijk te maken kun je op verschillende manieren reageren -- en bij een eventuele discussie betrokken blijven. Wel vraag ik je vriendelijk doch zeer beslist om het **netjes en een beetje on-topic** te houden. Reacties die nergens op slaan of me qua taal of inhoud niet aanstaan, verdwijnen subiet in de prullenbak. De enige die hier persoonlijke aanvallen mag lanceren ben _ik_.

Licentie en hergebruik

Creative Commons-Licentie
DoeNietZoMoeilijk! van Max Roeleveld is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.
Gebaseerd op een werk op https://doenietzomoeilijk.nl/.
In praktijk (en in gewoon Nederlands) betekent dat, dat je de inhoud van deze site mag verspreiden, remixen, onder twee voorwaarden. De eerste is dat dat onder naamsvermelding gebeurt ("Max Roeleveld" will do, een link naar het originele werk wordt zeer gewaardeerd). De tweede is dat _als_ je een afgeleid werk maakt, je dat werk onder dezelfde licentie verspreidt. Moet lukken, toch?