To hell with it, hij gaat open!

Zo'n eerste post verliest toch heel wat spontaniteit als-ie gepland is...

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Op het moment dat ik dit postje zit te typen, weet u nog van niets. Dat wil zeggen, de meesten van u. Ik voel me een beetje een stiekemerd, maar dat duurt dus niet lang meer: na een hoop geschaaf, geschuur en gedoe gaat doenietzomoeilijk.nl online, en dille.ath.cx offline.
Eigenlijk wilde ik alles, echt alles, helemaal perfect hebben voordat u hier over de vloer kwam. De archieven zijn nog niet helemaal naar mijn zin (en staan nu dus even uit), de links kunnen beter... Maar er komt altijd zo'n punt dat je gewoon moet gáán, en we zien wel. That would be right about now.

Kijk lekker even rond, leef uzelf uit in de commentaren. In de loop van binnenkort komt er nog wel wat uitleg van mijn kant, over waar alle knopjes zitten.

Ik heb er zin an!

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.