DoeNietZoMoeilijk! bestaat 5 jaar!

En dan zeggen ze dat ik nooit iets afmaak!

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Zo, wie had dat gedacht: het eerste lustrum. De eerste post vindt u alhier. Daarvoor was ik al ongeveer twee en een half jaar op De Andere Site bezig, dus ik ga al hard op weg richting een decennium bloggen.

Wow.

Nou zou ik daar een hele lange post tegenaan kunnen schrijven, over vroegâh en nu enzo, maar dat doe ik niet. Nog niet. Misschien bij het volgende lustrum, of als ik die wereldheerschappij te pakken heb, whichever comes first.

Ik kan u wel vertellen dat ik in de afgelopen vijf jaar 140577 woorden in 365 (ha!) postjes heb gegoten — gemiddeld 6 per maand, 385 woorden per post — en 61814 woorden in 1348 commentaren. Dat dan weer wel. En dat ik het toch wel heel blij ben dat u het al zo lang met me uithoudt.

Ik kan er ook bij vertellen dat na deze week de frequentie weer iets omhoog gaat; ik ben me momenteel op wat dingen aan het storten die even wat tijd vragen, maar ik ben u heus niet vergeten.

Voor nu: Feest! Taart! Drank! Rock 'n Roll!

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.