OMGWTF Flickr accepteert geen PayPal meer?

Title says it all, people...

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Potverdrie... Wil ik net mijn Flickr-Pro-account-dinges gaan verlengen, blijkt dat ze PayPal als betalingsoptie hebben weggeknikkerd! Mooi klote dus, want ik heb geen credit card, en die wil ik niet ook (nog even los van het feit dat ik hem misschien wel niet eens krijg).

Slechte actie. Hopelijk komt PayPal terug, en anders wordt het misschien toch tijd om naar een alternatief voor Flickr te gaan zoeken...

Ik vraag me serieus af wat de achterliggende reden is geweest. in een forumthread lees ik dat er klachten over PayPal zouden zijn, maar prompt legde ook iemand uit waar het merendeel van die klachten vandaan kwam -- categorie User Error. Dan nog, ik had graag even een kleine aankondiging gehad, die konden ze immers ook sturen toen ik verplicht met Yahoo! moest gaan inloggen.

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.