De Moo mini-cards zijn binnen!

100 kaartjes, 6 dagen. Netjes.

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Nou, ze zijn binnen, en in tegenstelling tot wat ik dacht paste het allemaal nog door de brievenbus ook. Alles bij elkaar heeft het dus krap zes dagen geduurd: de avond van de 14e besteld, de 20e had ik het in huis. Klein wit doosje (met een papiertje erom waar op staat beschreven hoe milieuvriendelijk het doosje is) en nog een kaartje met een code zoals de actie die ene paar dagen geleden in de mail kwam.

Dus.

Aanradertje? Ja, vind ik wel. De kwaliteit haalt het misschien net niet bij drukwerk -- als ik zelf een gokje zou moeten wagen, gok ik op een erg goeie kleuren-laser -- maar is, zeker voor die prijs, prima te doen. Ik heb er voor gekozen om mijn Flickr-avatar op de achterkant bij de contact info te laten zetten, en dat zou ik niet doen -- Flickr schaalt dat ding nogal naar beneden, dus dat wordt een korrelige zooi.

Maar los daarvan: prima. Maakt me wel benieuwd wat Bakkel er nou minder aan vond, natuurlijk. Bakkel, kom er maar in... (en voor de overige lezertjes: je kunt nog steeds tot het eind van de maand zo'n 20%-code scoren.

moo-cards-1 moo-cards-2

Ja, de foto's zijn crappy. So sue me.

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.