Uitdelen: een invite-code voor Moo.com voor 20% korting op je eerste order

Er valt iets te halen!

Dit artikel is al zo'n 13 jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

MooIn de nieuwsbriefmailspam van Moo -- waar ik, zoals ik eerder al zei, minicards besteld heb -- werd een fijne actie onder de aandacht gebracht:

If you forward the following unique-to-you code to friends who have never bought from MOO before, they'll get 20% off any 1 MOO product.

Dus: ik geef mensen een bepaalde code (die ze dan vast ergens in kunnen vullen tijdens de order), en dan krijgen ze op hun eerste order -- dus alleen als ze niet al eerder orders hadden geplaatst -- 20% korting. Dat komt neer op 50 visitekaartjes (full colour, dubbelzijdig) voor €12, of 100 minicards voor €11. Nice.

Natuurlijk zit er voor mij ook iets in:

This code is unique to you, so we'll know if any of your friends have taken you up on the offer. If they buy something you'll get a FREE FLICKR PRO* account as a thank you from us!

Nou ben ik er nog niet helemaal over uit hoe ik met Flickr om moet gaan -- ik heb al eens aangegeven dat ik er uiteindelijk van af ga stappen -- maar tot die tijd is een Pro-account natuurlijk niet iets om op te spugen.

Iedereen die geïnteresseerd is in zo'n code: plemp uw naam in de comments, en zorg dat daar een kloppend e-mailadres bij staat. Ik stuur dan persoonlijk die code naar je toe, dus zonder dat ik jouw e-mailadres aan Moo (of wie dan ook, uiteraard) doorgeef.

De actie loopt nog tot 31 januari, dus wacht er niet te lang mee.

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.