Nieuw onderdeel: Versies

Een overzicht van het uitzicht

Dit artikel is al meer dan een jaar oud, dus het kan zomaar zijn dat de inhoud een klein beetje, of gruwelijk, achterhaald is. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Nog een beetje in de roes van de omkat van laatst, leek het me wel geinig om eens een overzichtje te maken van alle omkats (omkatten? omkattificaties? omkatteringen?) die hier de afgelopen 15 jaar zijn langsgekomen.

UIteraard doen we dat niet even in een los postje en dan noemen we het een dag, neeeeen, wij hebben tegenwoordig de beschikking over Bolt, en dus over contenttypes, en dus kan ik prima een paar specifieke records aanmaken voor elke omkat, zodat dat over een jaar of twee weer makkelijk aangevuld kan worden.

Zoiets, dus

Zoiets, dus. Dan is het een kwestie van een listing-page voor dat contenttype maken, en Bob is je oom. Al met al een avondje knutselwerk, en een niet onaanzienlijk deel daarvan ging zitten in het uitzoeken wanneer ik welke layout had, en of ik daar nog ergesn een screenshot van kon vinden. Niet altijd, zo bleek helaas, dus hier en daar heb ik de boel moeten waybackmachinen.

Maakt ook niet uit, verder, u kunt zich gaan vergapen aan het resultaat!

Headerfoto: Russ McCabe.

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.