De vaste lezertjes hadden het vast wel in de gaten: vanaf vrijdagavond tot zaterdag namiddag heeft de server eruit gelegen. Gekut met software, niet in kunnen loggen, een colocator die toch ook de nodige reistijd heeft en enigzins moeite lijkt te hebben met mij even op de hoogte brengen van allerlei dingen: het zat allemaal niet mee. Het zit nog steeds niet mee, want ik zit tegen een verhuizing (van server) aan te kijken, en da's een kutwerkje. Verder heb ik nog een zooi achterstallige administratie -- er zit tenminste één klant tussen die hoogstwaarschijnlijk nog een aanmaning tegoed heeft... Het levert dus nog geld op ook, maar ik word er wel lichtelijk hysterisch van dat ik om mijn geld moet gaan lopen bedelen. Meermalen.

Ongeveer een ziljoen dingen en dingetjes te doen, kom ik nauwelijks aan werk toe -- deels vanwege allerlei gekut dat er dus doorheen komt, deels omdat ik zolangzamerhand steeds minder energie overhoud. Mijn hoofd, dames en heren, zit vol. Ik wil teveel, ik moet teveel, ik kom tijd tekort.

Dank u dat ik even tegen u aan mocht zeiken. Binnenkort wordt hier het reguliere lachen-gieren-brullen programma hervat.