Vanmorgen werd ik gebeld door een onderknuppel van TNT, over mijn bezwaar tegen hun factuur. Die meneer wond er geen doekjes om, en begon eigenlijk al meteen te insinueren dat ik liep te liegen, of dat van Duijn dat deed.

Pardon?

Er was verder ook geen speld tussen zijn redenatie te krijgen natuurlijk: van Duijn had getekend voor ontvangst, de verpakking was dus intact genoeg om niet direct argwaan te wekken, en dús was het godsonmogelijk dat de server toch beschadigd was. Zelfs toen ik uitlegde dat als je een (rauw) ei flink schud, je er onmogelijk een spiegelei van kan bakken ondanks dat de buitenkant nog puntgaaf is, werd doodleuk weggewimpeld. Een ei schudden en een server uit je klauwen laten flikkeren, die link kon deze brave man niet leggen. Uiteindelijk heeft hij nog de moed gehad om -- toen ik aangaf dat dit gesprek zinloos was en ik ermee ging ophouden -- me toe te bijten dat ik voortaan dingen heelhuids moest versturen.

Ergo: TNT is niet alleen kutbedrijf van het jaar, er werken ook nog eens de meest onbeschofte randdebielen die ik ooit aan de telefoon heb gehad. Op zich ook wel een prestatie, natuurlijk, maar wat mij betreft mogen ze collectief aan het gas.