Dutch Bloggies 2006

Een soort van zondagavondverzamelpost, eigenlijk, over het Dutch Bloggies weekend.

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Ziezo, dat zit er weer op... De bloggies zijn uitgereikt, Dutch Directions is gelanceerd (de eerste afzeik-reacties zijn er natuurlijk ook al), er zijn bulten foto's gemaakt (zelfs van mij), er is redelijk wat drank ingenomen, kortom: de Dutch Bloggies 2006 zijn weer geweest en voorbij, en al met al is het best een leuk feestje geworden.

Tuurlijk, er waren best veel winnaars niet aanwezig, en ook de nodige juryleden niet, en Marco had in te weinig tijd een te eenvoudig stukje introductie in elkaar moeten draaien, en sja, Deb en ik liggen nu inderdaad uit elkaar, maar de uitreiking zelf was gezellig, de after in het MUSEO was gezellig, en het after-afteren bij de broer van van Duijn was óók beregezellig. Overigens: van Duijn had maar opgegeven dat-ie van DNZM was, dus dat wordt verplicht gast-posten voor 'em.

Wat verderop in de week komt er misschien nog wat meer uitleg en verklaring, maar voor nu laten we het er even bij. U mag foto's kijken, andere invalshoeken gaan zoeken, en uzelf nog even een schele hoofdpijn gaan zuipen. Ofzo. Ik zie u volgende week wel weer ergens.