Hacktoberfest swag status: arrived

...als ik nou nog eens een laptop had om al die stickers op te plakken, hee

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

DigitalOcean hield vorig jaar oktober Hacktoberfest, een volgens eigen zeggen "month-long event encouraging people to contribute to GitHub-hosted open source projects". Om mensen wat bewuster van, en meer betrokken bij, open-source projecten te krijgen, werd iedereen die zich registreerde en die in de maand oktober vier of meer pull requests opende, beloond met een t-shirt.

Uiteraard ben ik er als de kippen bij als er gratis swag valt te scoren, dus ik deed mee en ik pull-requestte. En wie weet gebeurt dat nog wel eens wat vaker ook, tijd en energie permitting.

Vandaag plofte er een pakje uit de VS op de mat (of nou ja, op het stuk laminaat waar een verstandig mens een deurmat heeft liggen, maar waar bij ons een deurmat ontbreekt) met daarin het beloofde t-shirt en wat stickers. Woot! Op naar volgend jaar!

#swek

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.