Nieuw speeltje: PineTime

Opensource gezelligheid kent nu wél tijd

Dit artikel is al meer dan een jaar oud, dus het kan zomaar zijn dat de inhoud een klein beetje, of gruwelijk, achterhaald is. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Na een tijd horlogeloos door het leven te zijn gegaan (ik had ooit een Mi Band, maar op een gegeven moment alleen nog maar de band, en van andere horloges vielen wijzers af of batterijen uit), heb ik nu weer een klokje.

Na een tijd horlogeloos door het leven te zijn gegaan (ik had ooit een Mi Band, maar op een gegeven moment alleen nog maar de band, en van andere horloges vielen wijzers af of batterijen uit), heb ik nu weer een klokje. Een PineTime, want het idee smart-ish watch staat me wel aan, en als daar een opensource firmware op draait is dat alleen maar beter.

Fysiek lijkt het ding prima in elkaar te zitten en het koppelen en updaten ging ook dikke prima.

Kijk die firmware nou toch!

Binnenkort komt er wel iets meer van een review (want een gadget bestaat nog niet écht zolang je er geen review van geschreven hebt, uiteraard).

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.