Lichtelijk bizar verhaal op TechCrunch: Mike Arrington (de oprichter van TechCrunch) is na een conferentie in M√ľnchen bruut in zijn bek gespuugd, en zegt dat dat voor hem even de druppel is. Hij maakt deze week nog vol, en dan gaat hij zich in februari terugtrekken op een tropisch eiland naar keuze, om na te denken over het Hoe en Wat.

Heel eerlijk gezegd is die spuug-actie niet enorm verrassend. Arrington maakt in zijn posts van zijn hart absoluut geen moordkuil en is niet te beroerd om iemand persoonlijk af te fakkelen, of een product of dienst compleet de grond in te schrijven. Dat is natuurlijk zijn goed recht, en het zal af en toe best gerechtvaardigd zijn, maar vrienden maak je er niet mee.

Het schijnt zelfs zo erg te zijn geweest dat hij en zijn familie een tijdje half ondergedoken hebben gezeten vanwege doodsbedreigingen. Mja, dan zou ik er ook wel flauw van worden, denk ik. En laten we wel zijn: iemand bedreigen of daadwerkelijk aanvallen, zo gaan we niet met elkaar om.

In ieder geval hoop ik dat Mike in die maand een beetje tot rust komt, en we zien wel wat het voor TechCrunch betekent. Jammer genoeg heeft-ie de reacties voor de post dichtgezet -- zo niet, dan had-ie minstens een ziljoen "jeetje, sterkte LOL" reacties gehad, en een paar "eigen schuld" misschien. Maar goed.

Jeetje, Mike, sterkte LOL.