Doe Niet Zo Moeilijk!

Hoi! Je bent terechtgekomen op weblog / speeltuin van Max Roeleveld, developer.

Observaties: diversen Zolang ik win, speel ik door.

De barbequeue moet toch even opwarmen; dan kan ik best even het volgende met u delen:

  1. Mijn 1-april-grap dit jaar kan geslaagd genoemd worden.

    Eigenlijk was-ie vooral bedoeld als teken van leven (EVE vreet nogal wat tijd, waarover straks misschien meer), maar die anderhalve regel heeft wel tot de grootste piek op de statistiekhoerenteller ever gezorgd. Vorige topmaand was januari vorig jaar ergens, ik vermoed vanwege die dertig-dagen-vegetarisch actie.

    Grootste klikveeleverancier was Hyves, of all places.

  2. Over statistieken en ander achtergrondgeneuzel gesproken... "tu tu tu tu tu tu tu tu du tu tu" als zoekterm om op gevonden te worden? Seriously?

  3. EVE vreet tijd, dus. Ik ga het wel weer een beetje terugschalen van "belachelijk veel uren per week" naar "lichtelijk overdreven veel uren per week", maar de overstap van brave missie-grinder (PvE) naar piraat (PvP) bevalt enorm goed.

    Komt later vast nog meer over.

  4. Drie punten is wel genoeg. Ik ga eens kijken hoe ver die barbequeue is.

Zo Kiekeboe.

En toen waren we er weer, soort van.

De boel is een beetje verlaten geweest -- werk en EVE-verslaving -- en een boefje heeft kans gezien om wat rommel achter te laten -- waarvoor excuses, en het is weer opgeruimd.

Over naar de orde van de dag. Volgend jaar ergens komt er wel weer eens een post van meer dan drie regels. =]

Oh, en Maarten heeft eindelijk een nieuwe lay online. Doet u even kijken?

Virb gooit het roer om En ik had daar al ongeveer nul followers...

Social Network-site Virb gaat het helemaal anders doen. In plaats van alternatief voor de MySpaces en Facebooks van deze wereld -- ik heb zelf altijd het idee gehad dat men vooral op MySpace mikte -- wordt het nu... Nou ja, eigenlijk gewoon een turn-key kant-en-klaar hoster. Of zoiets. In ieder geval: je kunt er een site onderbrengen, gebruikmakend van het CMS van Virb, en daar betaal je voor.

Exit Virb, dus, en ik ben benieuwd hoe het nieuwe business model gaat bevallen. Hun CMS zit goed in elkaar, daar zal het in ieder geval niet aan liggen. En laten we eerlijk zijn, de markt is door Facebook verziekt.

Zo even terzijde -- of eigenlijk gewoon in de "deze sites draaien op Virb" lijst -- kom je dan trouwens ook juweeltjes als deze tegen.