Come in, we're open!

Het wordt hoog tijd dat ik er zelf eens wat over vertel...

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Het was eigenlijk de bedoeling dat ik eens wat minder nerderige stukjes ging posten -- volgens Deb is dat namelijk één van de redenen dat er zo godsallemachtig weinig gereageerd wordt. Volgens mij heeft Deb gelijk. Een verdwaalde MSN-lutser, wat valt daar nou aan toe te voegen... Er moeten en zullen dus wel wat andere stukjes komen, maar dit moet ik nog even kwijt:

Ik ben al een tijdje bezig met het in elkaar prutsen van een website, waar je kunt zien wanneer er op bepaalde blogs een update is geweest (en hoe die post heette, en nog wel meer informatie). Ja, zoiets bestond al deels in de vorm van weblogs.com en blogrolling.com, maar die is te vol en te traag. Er is bloglog.nl, maar die nemen meer weblogs niet dan wel op. Er is syndicatie.nl, maar die is ook nogal algemeen, wordt bespamd en lijkt niet al te vaak ververst te worden. Dus tja, als dan hang je er als zelfbenoemd geniaal stuk programmeur natuurlijk aan: zelf maar iets bakken dan.

En nu mag u er ook van genieten: iedereen is bij deze uitgenodigd om zijn of haar favoriete logs toe te voegen, een eigen lijst samen te stellen, en me natuurlijk helemaal plat te spammen met lofzangen, suggesties en vragen. Het handigste is even een berichtje achterlaten op het weblogforum. De geijkte plaats lijkt momenteel het topic Algemene Tools.

Succes met uitproberen, en laat me horen hoe het bevalt!