Migratie naar Bolt 5: check

"Job succeeded"

Zo, die migratie heeft zó lang geduurd, dat ik een hele versie heb kunnen overslaan — en eigenlijk ben ik nog niet eens helemaal klaar, ook... Maar de vlag kan uit: ik ben eindelijk over naar Bolt 5! 🎉

Misschien ga ik later nog eens rustig alle redenen en beleefde avonturen beschrijven, maar wat in ieder geval een rol bij de duur heeft gespeeld, is dat ik nogal moest stoeien in de templates omdat er tussen Bolt 3 en Bolt 4 nogal wat dingen wat waren veranderd, en ik eigenlijk mijn "relevante posts"-extensie niet wilde missen. Die laatste ontbreekt nu alsnog, want ik wilde niet nog langer blijven wachten (of eigenlijk mezelf nog meer werk bezorgen vóór de livegang), dus Dat Komt Wel Een Keer™. Zo'n migratie als deze is eigenlijk niet echt iets dat zich enorm leent voor "eens een klein uurtje hier en een uurtje daar", daar moet even voor kunnen zitten.

Wat ik wel gelijk mee heb aangepakt, is een aantal veranderingen in de templates die ik al langer wilde doorvoeren, en het toevoegen van een paar kleuren in de layout— eerder was het nogal een puur rood-en-heftigturquoise aangelegenheid, en daar is nu een heel subtiel superlichtroze, een beetje zandkleurig, en een donkerpaarsblauw bij gekomen. Ik wil daar nog een beetje mee tweaken in de komende tijd, maar het geeft me net wat meer speelruimte als ik eens een blokje wil afwisselen.

Voor nu ben ik in ieder geval heel blij dat het grote werk nu gedaan is!

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.