De posts die nooit daglicht zagen

"Hoe lang is de lijst met drafts in je CMS?" vraagt Ton.

Goeie vraag, eens kijken. Op naar het Bolt-dashboard... Het valt mee: 8 stuks.

  • Wat antiek geneuzel over Vagrant — dat ik, sinds het ontdekken van Docker, eigenlijk nooit meer gebruik. Kunnen weg.
  • Een half-voltooid stukje over favicons en aanverwante prut, dat an sich nog wel klopt maar op zichzelf niet een enorme waarde heeft. Ik hou het nog even aan, maar meer als "mogelijk onderdeel van een breder verhaal".
  • Een link naar een rant over self-hosted blogging en boe-roeperij naar Medium en Svbtle — nog even relevant als in 2016, nog steeds een onderwerp waar ik me mee bezighoud, kan ook blijven. Al geloof ik niet dat Svbtle nog heel hard gaat.
  • Een paar posts over ad-blocking DNS en VPN, die nog een klein beetje relevant kunnen zijn, het "adblocking"-gedeelte kan met AdGuard Home, maar een VPN moet ik weer eens optuigen. Kan wel weg, want als ik er al eens over ga schrijven, gaat dat toch op hele andere tech gebaseerd zijn.
  • En, ten slotte, een deel twee van een post die ik een kleine anderhalf jaar geleden schreef en intussen al lang niet meer "binnenkort" is. Kan blijven, al heeft het nog wat aandacht en liefde nodig.

Uiteraard kan ik de paar drafts die ik wil bewaren, beter naar mijn Schrijflijst in Joplin verplaatsen, daar kom ik het nog eens tegen...

Vroeger zou dit trouwens een prachtig blogstokje zijn geweest, maar dat is niet echt meer een ding, volgens mij. Toch, mocht ik onder mijn publiek toevallig ook nog bloggers hebben: voel je vooral vrij om zelf ook even in je CMS te spieken!

Foto: @hadassah_carlson

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.