Die nieuwe reclames van T for Telecom, met Steve Irwin, die kloppen dus niet helemaal. Eigenlijk. Steve "Croc Hunter" Irwin die vanachter een (fake) bosje observeert? Hell no! Nee, dat zou meer zo gaan:

Steve ziet vanuit een ooghoek een T-for-telefoontjesverkoper.

Steve: WHOAH! Kijk nou toch eens! (woeste armgebaren) Een echte T-for-telefoontjesverkoper in zijn natuurlijke habitat! Ze staan bekend als wilde, woeste, nietsontziende verkopers die je een belprul hebben aangesmeerd voor je het weet! Dit, dames en heren, is een dier waar je heel voorzichtig mee moet omgaan!

Steve loopt de zaak in en bespringt zonder omhaal de T-for-telefoonmeneer. Die schrikt zich natuurlijk de T-for-tiefus en probeert los te komen.

Steve: WHOAH, kijk nou toch eens hoe hij zijn BEST DOET om los te komen! Ja, ... WHOAH (Steve ontwijkt ternauwernood een T-for-trap in het kruis) ... ja, hij vindt het duidelijk NIET LEUK om zo vastgehouden te worden! Moet je toch eens kijken wat een enorme VECHTLUST en wat een GEBIT!

Steve trekt de bovenlip van de verkoper zowat over zijn achterhoofd heen en legt een nogal matig onderhouden gebit bloot

Steve: Laat ik hem maar voorzichtig weer LOSLATEN zodat ik weer WILDE ARMGEBAREN KAN MAKEN terwijl ik mijn verhaal afsteek!! Ik moet wel oppassen dat hij me niet ineens een TELEFOON aansmeert!

(Steve worstelt, just for kicks, nog even een minuutje door, springt behendig van de verkoper af en neemt een metertje of twee afstand)

Steve: WHOAH! Zag je dat! Hij had me BIJNA TE PAKKEN met zijn SLUWE EN NIETSONTZIENDE VERKOOPTECHNIEKEN! Rustig aan jochie, rustig aan!

(De verkoper komt op Steve af)

Verkoper: Kan ik iets voor u doen, meneer? Wilt u een nieuwe T-for-telefoon kopen?

(De verkoper wappert met wat prijslijsten)

Steve: WHOAH! Dit is wel erg dichtbij! Het wordt HOOG TIJD dat we weer eens verder gaan!

(Steve maakt zich uit de voeten)

Verkoper: Meneer?

Maar ja, die reclamejongens hè. Altijd maar de waarheid verdraaien, ze kunnen het niet helpen. Gelukkig heeft u mij om even uit te leggen hoe het écht zit.