Weertje, weer

Knerp, knerp, knerp.

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Pff, wat een pak witte meuk, zeg. De laatste keer dat ik zo'n hoeveelheid heb gezien is errug lang geleden -- Kindertijd, enzo. De kliko's waren 30 cm hoger, de auto's waren 30 cm hoger, de tuin was ineens 30 cm hoger... En net zoals de vorige keer (nou ja, één van de vorige keren) merkte ik al een verschil op tussen de Ruimers en de Laters, oftewel het sneeuwruimend deel der natie, en het deel dat het laat liggen. Toch waren de Ruimers ditmaal in de minderheid -- als er maar genoeg sneeuw valt raken ze blijkbaar ontmoedigd... Net zoals de "Ik Moet En Ik Zal"-automobilisten, die zich liever tegen een boom glibberen dan dat ze lopen.

U begrijpt: u mag in het reactiedinges even uit de doeken doen hoe het bij u staat, het sneeuwpeil dus, en hoe u daarmee omgaat.

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.