Vacature: webontikkelaar ASP/MySQL/CSS/XHTML in Delft

Zeg maar dat ik je gestuurd heb...

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Heel lang geleden deed ik een post met de titel productiewerk, die niet over productiewerk ging. Die post wordt tot op de dag van vandaag aardig gevonden op die term... Dit is echter een ander geval: van Duijn zoekt een developer om zijn bedrijf nog eerder aan de wereldheerschappij te helpen, en aangezien van Duijn een bijzonder geschikt persoon is -- en ikzelf de vacature niet kan voldoen omdat ik niet aan ASP doe en 230km wel erg veel is voor woon-werkverkeer -- zetten we de vacature hier.

Met een beetje goede wil wordt-ie door een geschikt persoon gelezen en kunnen we met zijn allen jaren later terugblikken op het succesverhaal waarin DNZM een bescheiden rol heeft gespeeld. Of zoiets. In ieder geval:


Wij hebben het druk!

Zite is een klein bedrijf met een focus op de reclame- en grafische markt. Wij leveren technische diensten aan deze creatieve sector. Onze andere klanten variëren van UPC, Chivasso, Robeco en Citrix tot aan de bakker op de hoek (Maison Kelder). Wil jij aan dit soort projecten werken waarin je in ieder project de uitdaging kunt vinden?

Kun je overweg met ASP, MySQL en ben jij in staat om met een perfect validerende XHTML code een WOW!-reactie bij onze klanten op te roepen? Dan zoeken wij jou!

Als webontwikkelaar werk je samen of zelfstandig aan kleine tot grote opdrachten in een klein team in ons kantoor in Delft.

Je zult online applicaties en sites opzetten met of zonder beheersysteem waarbij je soms het intern ontwikkelde beheersysteem Inzite CMS als basis gebruikt, maar bij complexere opdrachten met niets begint.

Wij zoeken jou als je contacten kunt onderhouden met de klant en met oplossingen, gericht op de klant, op de proppen komen.

Je zult gebruik maken van Adobe CS3, en programmeren in ASP, MySQL en CSS/XHTML.

Vereisten:

  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal een jaar aantoonbare ervaring met ASP, MySQL, HTML, Javascript en CSS Stylesheets.

Pre's:

  • Ervaring met het maken van functionele ontwerpen, web- en grafische userinterfaces;
  • Kennis van usability;
  • Ervaring met Photoshop/Fireworks en Flash;
  • Gevoel voor detail, vormgeving en presentatie;
  • Een klantgerichte instelling.

Wat hebben wij jou te bieden? Je komt te werken in een creatieve, informele omgeving in hartje Delft met uitzicht op de Trekvliet en natuurlijk leuke collega’s waarmee op mooie dagen een lunchterrasje gepakt wordt op de Beestenmarkt. Lijkt dit je wat? Loop dan eens langs, bel ons of stuur een e-mail en informeer naar de mogelijkheden. Ook parttime werknemers zijn welkom!

Voel jij je aangesproken? Stuur je C.V. en motivatie naar werkenbij@zite.nl Bellen kan natuurlijk ook! Bel 015 256 4938 en vraag naar Menno van Duijn

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.