Muismat gaat 3D

Goedkoop is duurkoop, zou ik zeggen, maar zo heel goedkoop was-ie niet eens...

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

[caption id="attachment_660" align="alignright" width="150" caption="Klikt."]Klikt.[/caption]Zoals de meeste weldenkende mensen gebruik ik een muismat. Niet dat dat tegenwoordig nog zo enorm nodig is -- optische muizen hebben heel wat minder problemen met gladde bureaus dan de baldragende voorgangers -- maar omdat het toch net iets prettiger muist, en omdat het fijn een gebiedje afbakent. Grenzen, daar heeft een mens behoefte aan.

De muismat die ik nu gebruik, begint zich echter steeds meer te ontpoppen als wannabe-heuveltje, ofzoiets. Mijn muismat heeft obesitas. Mijn muismat wil de hoogte in. Mijn muismat wil graag boven mijn toetsenbord uitsteken. Mijn muismat is het mat-zijn moe.

Niet alleen ziet dat er mal uit, het muist ook nog eens een heel stuk minder. Exit muismat, dus. Ongeveer vijf euro down the drain, en een deuk in het vertrouwen dat ik in het topmerk Sweex had.

Het leven is niet eerlijk.

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.