Eigenlijk vatte CiNNeR het in een comment al perfect samen: mijn postfrequentie van de afgelopen tijd is belachelijk laag. En geloof me, ik wil dolgraag meer posten, maar momenteel is het gewoon even op, qua geniale schrijfsels. Ik maak me daar verder niet zo heel veel zorgen over -- het komt vaker voor en meestal gaat het vanzelf over -- en ik ga al helemaal niet twijfelen aan of ik moet blijven webloggen of niet. Dat blijf ik. Maakt u zich maar geen zorgen.

Meanwhile...
...heeft mijn verhaal over Tags niet alleen bij WebWereld tot een uitnodiging geleid, het is ook nog doorgesijpeld naar Herbert Blankesteijn, die me vervolgens heeft uitgenodigd om er in zijn programma "de electronische eeuw" mee te praten. Da's op de radio, ja. Iedereen die mij nog nooit heeft horen neuzelen en dat niet zo wil houden is bij deze uitgenodigd om aanstaande donderdag (15 juni dus) om 8 uur in te tunen -- frequenties vindt u alhier, en de uitzending zal naderhand ook in glorieus MP3-formaat beschikbaar zijn.
Reken maar van yippie dat ik er lichtelijk zenuwachtig over ben, maar tegelijk vind ik het wel geweldig interessant -- en ego-strelend -- om te zien wat een rant voor exposure kan krijgen. Wow.

Uiteraard komt er na de uitzending nog wel een postje, denk ik, en van daaruit ga ik kijken of ik de schrijfmachine weer een beetje aan de gang kan krijgen, en houden... Intussen mag u alle radio-gerelateerde tips en dergelijke in het commentaar plempen, zodat ik goed geïnformeerd naar Amsterdam vertrek, komende donderdag.