Ik heb hoogtevrees.
Nog niet zo erg dat ik zwarte vlekken begin te zien als ik over verkeerdrempels fiets, maar zet me aan de rand van iets dat meer-dan-manshoog is en ik word voorzichtig.

We wonen bovendien in een eengezinswoning, wat betekent dat we een bovenverdieping hebben (en een zolder, maar dat is nu even niet van belang). Op die bovenverdieping zijn, net als beneden overigens, ramen aangebracht toen het huis werd gebouwd. Ramen zijn fijn, want ze bieden een blik op de buitenwereld, laten zonlicht binnen, en ach, het onderbreekt zo'n saaie muur ook nog een beetje. Nadeel van het hebben van ramen is dat je ramen moet lappen, om die blik op de buitenwereld en dat zonlicht te houden. Als je er aan gewend bent wil je dat soort dingen niet meer kwijt, natuurlijk.

En zo kwam het dus dat ik vandaag, met wiebelende pootjes, op een trap bovenop de berging stond om ramen te soppen, en later aan de andere kant van het huis half uit een raam hing om daar ook meer doorzichtigheid te bewerkstelligen.
Op zich is dat redelijk gelukt, maar ik zou -- met hoogtevrees en al -- toch wel heel graag zo'n Mega Big-Ass™ ladder hebben, want dat gekloot met berginkjes en uit ramen hangen suckt toch best wel kont.

Oh ja, en ik heb natuurlijk ook nog gestemd vandaag. Tegen.
ha ha, dacht u daar even aan NOG meer Euro-grondwet-geneuzel te ontsnappen hier, ha ha!