Holy Crap!

Dit nieuws is TE brekend om nog langer onder mijn steen te blijven liggen...

Dit artikel is al meer dan vijf jaar oud. Misschien is de strekking nog relevant, maar hou er rekening mee dat de wereld intussen Verder Is Gegaan. Onderaan staan misschien iets nieuwere artikelen.

Ja, ik ben tijden en tijden en tijden inactief geweest hier. Ja, ik heb een heleboel nieuws van en over de interwebs gezien zonder erover te loggen. Ja, ik heb het beredruk met het Echte Leven, compleet met alle stress die daar bij komt kijken soms.

Maar als Lijn (of all people) overstapt van Pivot naar WordPress, dan kan ik dus niet onder mijn steentje blijven zitten.

Lijn! Iemand die ik bijna net zozeer met Pivot associeer als Uncle Bob zelf!
Over naar WordPress!

En ja, zoals iemand al in haar comments plempte, ik heb een vertaaldinges. (En, zoals ik had kunnen zien als ik niet totaal verdwaasd door totale verassing was geweest, heeft Lijn natuurlijk allang haar oude posts over...)

Lijn over naar WordPress... het is toch wat...

Overigens: nu ik er TOCH weer onder vandaan ben, die steen dat is, zou het zomaar kunnen dat ik weer eens iets post hier. Binnen een maand zelfs.

Je gebruikt een browser die Google's FLOC gebruikt en daarmee op je spioneert. Lees hier meer over waarom dat een slecht idee is.