"Lastig" is eigenlijk nog een beetje een understatement. Het lijkt erop dat iets dat ik wil gewoon niet kan. Kut.

Misschien iets meer achtergrond: voor de nieuwe nieuwe "nieuwe" lay van DNZM ben ik van plan om de headers te vervangen middels sIFR. Dat pakt dan zeg maar de tekst beet en maakt daar middels wat javascript- en flash-truckerij een kopje in een kek fontje van. Heel leuk, wordt links en rechts gebruikt, dus ik dacht makkelijk klaar te zijn.

Ummm, nou, nee. Het probleem is dat de tekst in kwestie rechts uitgevuld wordt, en dat levert problemen op. Blijkbaar.

Het is namelijk zo dat je het stijlen van je tekst niet meer in CSS doet, maar in het stukje javascript waarin je die tekst-substitutie regelt. An sich geen probleem, natuurlijk, ware het niet dat je beperkt bent tot wat Flash ondersteunt, en dat is maar een fractie van wat er mogelijk is. Rechts uitlijnen lijkt vooralsnog niet tot die fractie te behoren.

Óf het komt omdat ik geen tien elementen binnen elkaar heb genest en dus op de een of andere manier de root van het element in Flash moet hebben, maar dat niet te pakken krijg. Ofzo. Ik weet verder eigenlijk weinig van Flash af, en hoewel ik de documentatie een keer of wat heb doorgelezen kom ik er niet uit.

Mocht er iemand zijn die Flash-o-loog is, vooral waar het CSS en bij voorkeur sIFR betreft: uw inbreng helpt bij een snellere launch van de nieuwe nieuwe "nieuwe" lay. En daar is heel de wereld bij gebaat, natuurlijk.