Nu ik bij T-Mobile zit, heb ik natuurlijk ook toegang tot een site waar ik allerlei zaken omtrent mijn abbo kan regelen. Verder niet zo heel veel bijzonders, afgezien van het feit dat de login-gegevens absoluut niet bewaard worden. Irritant, maar enigszins begrijpelijk uit oogpunt van algehele veiligheid.

Waar ik iets meer problemen mee heb, en waar ook geen excuus voor is, is hun widget; een klein dingetje dat je op je Google startpagina kan zetten en waarin je kunt zien hoeveel minuten en berichtjes je die maand nog overhebt... handig!

Dat wil zeggen... als het werkt. En dat doet het vaak genoeg niet. Het duurt nogal even voor het ding doorheeft dat mijn nieuwe maand is ingegaan, en ik krijg dus ook regelmatig die onzin zoals hiernaast te zien.

Anno 2008 vind ik het voor een giga-bedrijf als T-Mobile eigenlijk niet te verkopen dat ze zo'n klein stukje database-query niet betrouwbaar kunnen laten verschijnen. Dat het niet helemaal real-time is, is nog tot daar aan toe -- hoewel, waarom eigenlijk niet? -- maar dat het zeer regelmatig gewoon ronduit niet werkt vind ik foute boel.

Goed, lang niet zo erg als als die hongerige kindertjes in Afrika, om maar wat te noemen, maar het irriteert me wel.

Het reageerding staat open voor uw grootste irritaties...