Doe Niet Zo Moeilijk!

Hoi! Je bent terechtgekomen op weblog / speeltuin van Max Roeleveld, developer.

Eind april Vrijhouden.

Oh oh oh, wat istie enorrem geniaal: de nieuwe trailert van de Hitchhiker's Guide To The Galaxy, waarin meteen even wordt uitgelegd wat een trailer is.

Mocht u het boek nog niet gelezen hebben: lees het boek. Nu. Dan kunnen we gezellig met z'n allen zeuren over hoe de film ervan afwijkt, eind april.

Ik ben een spammer Discrimatie, dat is het. En lomp. En een bewijs dat blacklists nooit werken.

Ik merkte het al aan de versemeuktracker (waarover later een keertje meer, heus), en een comment van Marco bevestigde het gevoel: "men" is doorgeslagen bij het blacklisten. "Men" heeft het volledige .ath.cx-domein in de shitlist gezet... Volgens Marco moet ik blij zijn dat ik niet meer op een domeinnaam draai die op .ath.cx eindigt, maar ik denk daar iets anders over. Sorry, Marco... =]

Lees verder

Wow Het jeukt, en dat zal het voorlopig nog wel even blijven doen...

Ongelofelijk: in de eerste dag heb ik hier al meer commentaren binnen dan ik op dille.ath.cx (ik zal het in het vervolg over Die Andere Site hebben) ooit op een post heb gehad. Wow. 17 stuks (op dit moment), en daarvan is er maar één van mij. En ze zijn allemaal positief! Mijn dag kan niet echt meer stuk, dat begrijpt u wel.

Ik had nog beloofd iets meer over de Grote Overgang te vertellen, laat ik dat ook meteen maar doen...

Lees verder

To hell with it, hij gaat open! Zo'n eerste post verliest toch heel wat spontaniteit als-ie gepland is...

Op het moment dat ik dit postje zit te typen, weet u nog van niets. Dat wil zeggen, de meesten van u. Ik voel me een beetje een stiekemerd, maar dat duurt dus niet lang meer: na een hoop geschaaf, geschuur en gedoe gaat doenietzomoeilijk.nl online, en dille.ath.cx offline.
Eigenlijk wilde ik alles, echt alles, helemaal perfect hebben voordat u hier over de vloer kwam. De archieven zijn nog niet helemaal naar mijn zin (en staan nu dus even uit), de links kunnen beter... Maar er komt altijd zo'n punt dat je gewoon moet gáán, en we zien wel. That would be right about now.

Kijk lekker even rond, leef uzelf uit in de commentaren. In de loop van binnenkort komt er nog wel wat uitleg van mijn kant, over waar alle knopjes zitten.

Ik heb er zin an!